تبلیغات
 علوم آزمایشگاهی گراش ـ ورودی 90 - شستن مرغ باعث گسترش باکتری کمپیلوباکتر می شود

شستن مرغ باعث گسترش باکتری کمپیلوباکتر می شود



 

 

سازمان استاندارد غذایی انگلیس اعلام کرد:شستن مرغ باعث گسترش باکتری کمپیلوباکتر (campylobacter) می شود و در دراز مدت سلامتی انسان را به خطر می اندازد.




این سازمان افزود: کمپیلوباکتر از طریق قطرات آبی که در هنگام شستن مرغ به دست و لباس فرد شوینده می پاشد به اطراف آشپزخانه منتقل می شود.

این باکتری می تواند باعث بروز تهوع، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر و آرتریت، چشم درد و مشکلات عصبی شود.

در نظر سنجی اخیر سازمان استاندارد غذایی انگلیس 44 درصد از افراد مورد مصاحبه اظهار داشتند که همیشه قبل از پختن مرغ را می شویند.

طبق این نظرسنجی، فقط 28 درصد مصاحبه شوند از باکتری کمپیلوباکتر اطلاع داشتند و 90 درصد از باکتری سالمونلا (salmonella) و ایی.کولی (E. coli) با خبر بودند.

کاترین براون مدیر اجرایی سازمان استاندارد غذایی انگلیس گفت: کمپیلوباکتر یک موضوع جدی است؛ این باکتری موجب ابتلا به بیماری های شدید می شود.



طبقه بندی: باکتری شناسی،

تاریخ : چهارشنبه 7 مرداد 1394 | 11:55 ق.ظ | نویسنده : گروه علوم آزمایشگاهی گراش ورودی 1390 | نظرات

  • paper | گالری مقاله های فوتو | لینک چهار مقاله